Bert van Rijnberk

buroblad1

Mede-oprichter van Magic Zone en Zielzicht Retraites. Ruim 20 jaar Trainer van Professionals, consultant, executive & personal coach.

Vader, zoon, partner, ondernemer, manager. Ontwikkelaar van REGIE®, leer- en ontwikkelmethode, schrijver van zelfcoachboek Het antwoord ben jij en Je innerlijk kompas.

Als senior trainer en consultant gewerkt voor o.a. De Baak, Schouten en Nelissen, TNT Post/Post NL, Gemeente Oisterwijk, Berenschot, Pure Talent, MTworks, LHV, ABN AMRO Bank, Isala Klinieken, Hogeschool Windesheim, VolkerWessels, Unive, Generali, Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Ministerie van Justitie, Perfect for People etc.

Opleidingen: Lerarenopleiding, Integrale Psychologie en diverse Management trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap en samenwerking.

Schermafbeelding 2016-02-16 om 14.36.41Mijn stijl is te typeren als resultaatgericht, gericht op werkelijke verandering, vernieuwend en professioneel. Ik wil vooral mensen helpen in contact te komen met hun eigen kracht, talenten en antwoorden. Ik stel mensen in staat hun verantwoordelijkheid te nemen en de tools aan te reiken daar invulling aan te geven.

Trainen en begeleiden van verandertrajecten is mijn vak!

Specialisaties:

  • Leiderschap, visie ontwikkelen en realiseren, mensen in beweging krijgen.
  • Eigenheid, vertrouwen op- en inzetten van het beste van jezelf.
  • Appreciative Inquiry, denken in kansen en de regie nemen.

Neem contact met mij op via 06 – 1584 2381 of via het contactformulier.

Be yourself no matter what they say.

Sun