Magic Zone

Bureau voor transitie en vernieuwing

Nieuw Perspectief – Nieuw BewustZijn

site2 cropped-longboard-stock-photo-1.jpg buroblad1

Re-invent your future: Vergroot je impact en verruim je wereld.

Wij ondersteunen mens en organisatie in een pad van groei, ontwikkeling en transformatie. Voor organisaties helpen we leidinggevenden en andere professionals hun kracht en talenten te versterken en impact te vergroten. Impact die zich uit in meer voldoening, klantresultaten, verbinding en commitment. We werken alleen voor organisaties en mensen die echt willen groeien en veranderen naar een intrinsiek aanwezig potentieel.

Je kunt niet eeuwig heel beloftevol blijven terwijl je het ook kunt realiseren.

Wie we zijn en wat ons inspireert

Mysterie-onderzoekers, Rode draad vinders. Bevlogen begeleiders van transformatieprocessen met een passie voor veranderen en vernieuwen. Ervaren professionals, verandermanagers. 

De tools die we inzetten komen voort uit onze talenten en ervaringen en vinden hun basis in leiderschap- en managementskills, projectmatig creëren, transformatiecoaching, meditatie- en visualisatie, mindfulness en bewustzijnswerk. We combineren doelgerichtheid en resultaat met geluk en zingeving.

Wat is magie?

Magis ie werken met energie en materie. Magie verbindt alles met elkaar. Door te ontdekken hoe je nieuwe verbindingen kunt leggen maak je gebruik van magie. Magie is een te ontdekken mogelijkheid van nieuw perspectief en nieuw bewustzijn vanuit het hart.

Benut het volledig potentieel van mens en organisatie, van passie, talent en betrokkenheid.

Sun