Regie nemen door nieuw leiderschap

Schermafbeelding 2016-03-08 om 13.48.21

De impact van nieuw Leiderschap

In deze tijd van continue verandering is nieuw leiderschap nodig. Dat van jou! Leiderschap waarin de mens weer centraal staat.

Plezier in het werk,  enthousiaste, energieke medewerkers presteren beter. Ze zijn trots op wat ze doen, betrokken, loyaal en gericht op een goede onderlinge samenwerking.

En dat merken ook je klanten, naast plezier in het werk leidt nieuw leiderschap tot minder moeite, meer omzet, winst en continue innovatie.

Deadline of lifeline?

Nieuw leiderschap gaat over uitdaging, perspectief, moeiteloosheid en verbinding. Het gaat over de juiste balans vinden tussen deadlines en uitdagingen met rust, ontspanning en spelen. Nieuw leiderschap gaat over werken zoals dat past bij je talent, je passie en je doelen. Zo vorm geven aan je werk dat je er energie van krijgt in plaats van dat het je uitput. En zeg nou zelf… worden jouw beste ideeën ook niet in ontspanning geboren, op momenten van vrijheid, reizen, met weinig stress en vlak voor die ene deadline?!

Schermafbeelding 2016-03-09 om 10.16.43Regie nemen

Je merkt wellicht ook dat verhoudingen in werksituaties veranderen. Het gaat gelukkig steeds meer over  de unieke bijdrage van mensen, over betekenis, er toe doen, resultaten bereiken en een inspirerende samenwerking. Geluk in werk is de werkelijke motivator. De motor voor succes. Door de regie in jouw carrière te nemen vergroot je je levensgeluk, impact én resultaten. Regie nemen is de sleutel naar inspirerend leiderschap waarin anderen worden uitgenodigd in hun eigen leiderschap te stappen.

Nieuw Leiderschap en de Magic Zone

Nieuw leiderschap zit vooral in een combinatie van aandacht, verbinding en bewustzijn. Dat bereiken kan alleen vanuit rust en spelen, in een moeiteloosheid die aansluit op jouw uniek zijn. Dan ga je de magie voelen van samenwerken en talenten benutten. Om de Magic Zone te betreden is jouw persoonlijk verlangen de sleutel tot groei, tot jouw persoonlijk leiderschap. Het enige wat jij hoeft te doen is het jezelf toe te staan, te gunnen. Magic Zone ondersteunt jou en je organisatie in dit proces met training, coaching, korte workshops én langdurige leertrajecten; vernieuwen met impact door interim management en verrassende trajecten op maat.

Kom kennismaken met je onbenut potentieel en Magic Zone – Business Trip – data op aanvraag

open-door-magicBen je nieuwsgierig naar je eigen Magic Zone? Kom die dan ervaren op een korte Business Trip: een moment van ontspanning, magie en nieuwe inzichten. Een ervaring die een deur opent naar een nieuwe werkelijkheid.

Leer in onze Business Trip (2 uur) 

  • contact maken met jouw Magic Zone
  • vorm geven aan nieuw leiderschap
  • energie overhouden bij alles wat je doet

 

Creativiteit is je belangrijkste bron van rijkdom.

Sun