Veelgestelde vragen

buroblad1

Wat is de impact van Magic Zone voor de medewerkers van mijn bedrijf en wat heb ik eraan als ondernemer?

Als je je mensen de ruimte geeft zich te ontwikkelen komt dat direct ten goede aan je organisatie. De energie neemt toe, de betrokkenheid en de creatiekracht om uitdagingen te zien als mogelijkheden om echt te groeien. Mensen worden eigen-wijzer, eigen-zinniger en je loopt het risico als bedrijf je werkelijk te gaan onderscheiden van je collegabedrijven.


 

Het ziekteverzuim in mijn bedrijf is veel te hoog. Wat kan Magic Zone daarin betekenen en hoe doen jullie dat?

Magic Zone zet in op de combinatie van aandacht, groei en duidelijkheid. Door mensen terug te leiden naar hun verlangen gaan ze keuzes maken. Omdat ze echt in contact komen met hun verlangen kunnen ze niet anders dan dat volgen. Ze zullen stappen zetten om belangrijke zaken bespreekbaar te maken. Door stil te staan bij het verlangen komt er energie vrij. Het verlangen helder maken maakt namelijk dat je in actie komt. Kortom de energie zal, vanuit posititiviteit, als een sneeuwbaleffect werken. Als het betekent dat mensen niet werkelijk verbonden zijn met het bedrijf of hun functie zullen ze weg gaan en dat is goed nieuws voor zowel het bedrijf als voor de betrokken perso n.
De vorm die we hierbij hanteren is interim-management, al dan niet gekoppeld aan training, opleiding of coaching.


 

We hebben binnenkort een vergaderdag met onze afdeling en willen deze ludiek afsluiten. Wat kunnen we doen?

In 2 uur tijd kan je samen een onvergetelijke ervaring hebben en samen iets meemaken. De kunst is om de mensen te verrassen en ze uit te dagen en uit te nodigen voorbij hun comfort zone. Er is meer mogelijk dan we hier kunnen verwoorden. Door samen, geheel kosteloos en vrijblijvend, vooraf met jullie te sparren, komen we met een concreet voorstel die de dag tot een succes zal maken. Denk aan bijv. elkaar anders en echt ontmoeten, samen spelen, verdiepen, nieuwe inzichten opdoen, werken met toeval.

Mogelijke workshops

Big Magic Workshop – wat heeft het toeval ons te brengen?

Vonken Workshop – Je vonk is het effect van je enthousiasme. We delen wat er werkelijk toe doet.


 

Welke betekenis en impact kan een programma van Magic Zone hebben voor mijn team?

Een programma van Magic Zone heeft de impact van weer echt in contact zijn. Wij geloven in de magie van verbinding. Door te verbinden met echte wensen komt er veel teamenergie vrij. In het perspectief van het te behalen doel krijgen mensen vleugels. Hindernissen worden bespreekbaar, talenten worden gespot en benut. We hebben een scala aan werkvormen tot onze beschikking die we in kunnen zetten bij dat wat nodig is. Denk aan visieontwikkeling, communicatietraining, conflicthantering, teambuilding, effectiviteitstraining en persoonlijk leiderschap. Het verschil met andere aanbieders zit in de verbinding van het persoonlijke en het professionele. Door daar echt aandacht voor te hebben is een programma van Magic Zone veel meer dan een vaardigheidstraining. Resultaten zullen direct merkbaar zijn en een jaar later zullen mensen nog weten dat ze bij Magic Zone een fundamentele keus hebben gemaakt waardoor een werkelijke nieuwe manier van (samen)werken is ontstaan.


site2

Heb je ook een vraag aan Magic Zone? Stel hem hier..