Workshops

Maak kennis met je onbenut potentieel en jouw Magic Zone

Je kunt eeuwig beloftevol blijven of je kunt het nu realiseren!

Schermafbeelding 2016-04-05 om 11.11.47We bieden impact shifts en business trips: workshops, training en coaching om je potentieel te verkennen, te gaan ontwikkelen en te gaan gebruiken. We putten daarbij uit een rijke rugzak met methoden en technieken, levenswijsheid en boerenverstand. De thema’s worden aangeboden als proeverij (2 uur), als dagworkshops, als onderdeel van een transitietraject en op individuele basis door middel van coaching.

magicVeel medewerkers vragen zich af: “Waarom zou je als creatief passievol mens nog willen werken voor iemand die je talenten afkadert en afbakent in een profiel, in processen en je een standaard waardering geeft.” Als de organisatie waar je je voor inzet haar voortbestaan serieus neemt is het tijd voor nieuw leiderschap, dat van jou. De manier van leren en ontwikkelen van de afgelopen decennia is niet meer toereikend. Het gaat niet langer simpelweg over kennis en vaardigheden maar over kunnen innoveren en de trends voor zijn of minimaal tijdig herkennen en op inspelen.

Ons programma bieden we aan in workshops vanaf 2 uur tot complete leertrajecten van enkele maanden.

Persoonlijk professioneel ontwikkelen – Impact shifts

Moeiteloos leven met impact en resultaat – waar sta ik voor?

Levensplan rijk en gelukkig leven – wat wil ik dan?

Persoonlijk leiderschap – hoe doe ik dat?

Schermafbeelding 2016-03-09 om 10.16.43

Regie nemen door nieuw leiderschap – Business trips

Moeiteloos werken met impact en resultaat – waar sta ik voor?

Businessplan voor succesvol zaken doen – wat wil ik dan?

Nieuw leiderschap – hoe doe ik dat?

BP49ZC36DE

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of advies met een van onze adviseurs via het contactformulier of via 06 – 1584 2381 of 06 – 1513 9299.

De wereld vernieuwt, vernieuw mee.

Sun